RegnskapstjenesterVi sørger for alle regnskapstjenester for små og mellomstore selskaper i Norge. Våre regnskapstjenester:
 • Regnskapstjenester fra A til Å;
 • Foretaksregistrering;
 • Avvikling;
 • Skatterådgivning;
 • Budsjettering;
 • Fakturering, purring og inkasso;
 • Selvangivelse for næringsdrivende;
 • Årsoppgjør.

Regnskapstjenester fra A til Å

Vi sørger for at alle regnskapstjenester blir i samsvar med det norske regelverket. Norus Regnskapsbyrå er medlem av (RN) Regnskap Norge og garanterer med dette kvaliteten på selskapets tjenester og at de er i samsvar med det norske regelverket. Vi utfører alle regnskapstjenester knyttet til selskapets grunnvirksomhet – skatteberegning, utarbeidelse av MVA-deklarasjon, lønnsberegning, bokføring av alle innkommende og utgående følgesedler. I vårt team jobber autoriserte regnskapsførere med lang erfaring fra regnskapsføring fra selskaper i ulike bransjer i Norge, i blant annet internasjonale selskaper og deres filialer i Norge. I tillegg til grunnleggende regnskapstjenester tilbyr vi tjenester som vil spare deres tid og gi full oversikt over finansene deres.

Foretaksregistrering

Vi gir råd angående valg av den mest hensiktsmessige selskapsformen i henhold til foretakets bransje, aktivitet og omsetning. Vi utarbeider all nødvendig dokumentasjon og bistår med å registrere ditt nye selskap. Vi registrerer alle typer foretak:
 • Enkeltpersonforetak;
 • Aksjeselskap (AS);
 • Allmennaksjeselskap (ASA);
 • Norsk avdeling av utenlandsk foretak (NUF).

Vi spesialiserer oss også på regnskapstjenester til utenlandske foretak som vil starte eller har startet sin virksomhet i Norge. Finn ut mer her

Avvikling

Dersom du har bestemt deg for å avvikle din virksomhet i Norge, må du være oppmerksom på at reglene for avvikling, sletting og opphør av en virksomhet er forskjellige avhengig av organisasjonsform, avviklingsårsaker og andre omstendigheter. Vi har rådgivere som kan hjelpe deg og din bedrift med å utarbeide alle nødvendige dokumenter og forklare avviklingsprosessen.

Skatterådgivning

Vi kan bistå med rådgivning innen regnskap og skattemessige spørsmål som skatteoptimalisering og regulering av skattebetaling. Vi utarbeider skatterapport i samsvar med næringsoppgavens 1. og 2. krav, og bistår med å levere den inn til riktig tid. Vi hjelper foretaket med skatteoptimalisering og utarbeidelse av skatteplan i henhold til selskapets spesifikasjoner. Det er spesielt viktig for foretak som driver med omsetning og har internasjonale samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Våre kunder kan nå oss til enhver tid for å få svar på sine spørsmål eller bestille time for strategisk rådgivning.

Budsjettering

Skatterådgivning Vi kan bistå med budsjettering og økonomistyring i henhold til foretakets spesifikasjoner, finansielle mål o.l. Profesjonell budsjettering lar deg kontrollere selskapets finansielle resultater, driftseffektivitet og oppnåelse av mål.

Fakturering, purring og inkasso

Vi utfører fakturering ut fra grunnlag vi får fra kunden og sender fakturaer til dens kunder, enten via post eller e-post. Vi kan eksempelvis utarbeide en månedlig faktura til en privat barnehage. Vi beregner beløpet, utarbeider faktura, sender den ut og kontrollerer at den blir betalt. I tillegg utfører vi oppfølging av utenstående fordringer. Ved behov vil vi kontakte skyldere og påminne om betaling av faktura.

Selvangivelse for næringsdrivende og privatpersoner

Vi tilbyr utarbeidelse av den årlige selvangivelsen for innlevering til skatteetaten. Alt du behøver å gjøre er å samle alle nødvendige kvitteringer for å levere dem inn til en av våre regnskapsførere, slik at de kan fylle ut selvangivelsen for deg. Du vil spare tid og slippe ubehagelige situasjoner som kan oppstå ved mangelfull eller feil utfylling.

Årsoppgjør

I samsvar med det norske regelverket ved utarbeidelse av årsoppgjør inkluderer vi ledelsesbrevet, en generell beskrivelse av virksomheten, informasjon om finansielle prestasjonsmål, organisasjonsstruktur, markedsposisjon, finansiell stilling, resultatregnskap og kontantstrøm. Vi utarbeider årsoppgjør til alle type foretak:
 • Enkeltpersonforetak;
 • Aksjeselskap (AS);
 • Allmennaksjeselskap (ASA);
 • Norskregistrert utenlandsk foretak (NUF).
Våre regnskapsførere har kunnskap og erfaring med utarbeidelse av årsoppgjør fra forskjellige typer selskaper med ulike selskapsformer, og som driver i ulike bransjer. Selv om ditt foretaks regnskap blir ført av et annet selskap eller person, kan du bestille utarbeidelse av årsoppgjør fra Norus Regnskapsbyrå.  

Finn ut mer om våre tjenester! Ta kontakt med oss