Vi kjenner våre sterke sider. Vi konsentrerer oss om vår kjernevirksomhet – å yte regnskapstjenester for små- og mellomstore bedrifter.

Ved å overlate regnskapet til oss, kan du også konsentrere deg om din kjernevirksomhet – handel, produksjon eller kvalitativ tjenesteyting. Vi mener at alle har sin jobb og at effektiv arbeidsdelegering til fagfolk er nøkkelen til en fremgangsrik virksomhet.
“Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vår oppgave er å konsultere, anbefale, advare, informere og opprettholde din bedrifts bokføring i skjønneste orden”.

Alexey Don, regnskapsfører

 

Vårt team

Alexey Don

Daglig leder 

Autorisert regnskapsfører Tel.:(+47) 467 82 369 E-post: alexey.don@norus-regnskap.no Regnskapsfører Alexey Don er kvalifisert jurist og økonom med profesjonell erfaring fra Russland og Norge. Hans juridiske og økonomiske kunnskap og erfaring i arbeid med store internasjonale kunder er et vesentlig bidrag til bedriftens regnskapstjenester som dermed garanterer enda bredere kompetansefelt og tilbyr kundene tjenester av enda høyere kvalitet enn det som tilbys av selskaper som kun har kompetanse innen regnskapsføring.

Anna Halvorsen

Styrets leder

Autorisert regnskapsfører E-post: post@norus-regnskap.no Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører. Har siviløkonom utdannelse fra Tartu Universitetet i Estland og tilleggsutdannelse fra Høgskolen i Østfold. Har over 10 års erfaring med regnskap og skatt i Norge. Holder kurs i skatt og regnskaps som er spesial tilpasset små og mellomstore bedrifter. Er aktiv medlem av BPW Follonettverket (nettverk for kvinnelige gründere og ledere) og sitter i styret der.

Marija Morfjord

Regnskapsfører

Tel.: (+47) 400 46 574 E-post: marija.morfjord@norus-regnskap.no Marija er utdannet innen regnskap og i tillegg studerer økonomi og administrasjon på BI Handelshøgskole i Oslo. Gjennom sin utdannelse samt privat og yrkesmessig erfaring, utviklet hun en brennende interesse for en jobb som gjelder økonomi, regnskap og administrasjon. Har erfaring fra ulike avdelinger og sterk faglig kompetanse.

Svetlana Perepecina

Regnskapsfører

Tel.: (+47) 486 64 756 E-post: Svetlana.perepecina@norus-regnskap.no Svetlana er utdannet Økonom fra Litauen. Hun har Bachelorgrad både i Økonomi og Business Administrasjon og Ledelse med spesialitet i Finans. Svetlana er faglig sterk og har erfaring i regnskap både fra Litauen og Norge.  

Julia Petina

Regnskapsfører

E-post: julia.petina@norus-regnskap.no Julia er utdannet regnskapsfører i Norge. Hun er erfaren, ansvarsfull og kundefokusert rådgiver som alltid jobber effektivt. Med sine brede kunnskaper og ferdigheter innen faget utfører Julia regnskapstjenester av høy kvalitet og fungerer som veldig viktig og nyttig støttespiller til våre kunder.

Agne Lavickiene

Regnskapsmedarbeider

E-post: lavickiene.agne@norus-regnskap.no Agne er ansvarsfull, nøyaktig og imøtekommende person med gode kommunikasjonsevner. Hun har veldig høy kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi (fra 2014). Agne er dedikert rådgiver med et strek ønske om å prestere og bidra. Hun ser kontinuerlig etter forbedringer og mer effektive endringer for våre kunder.

Skaiste Mikalauskiene

Regnskapsmedarbeider

E-post: skaiste.mikalauskiene@norus-regnskap.no Med sin dyp regnskaps- og systemforståelse, samt rike kompetanser og interesse for økonomirådgivning gir Skaiste alltid full oversikt og kontroll på tallene til våre kunder. Skaiste hjelper til kundene å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet beskatning, MVA-rapportering, lønnsberegning osv.

Samarbeidspartner

 SkatteEksperten ASNorus Regnskapsbyrå AS samarbeider med SkatteEksperten AS når det gjelder skatterådgivning for næringsdrivende i Norge.