Vi kjenner våre sterke sider. Vi konsentrerer oss om vår kjernevirksomhet – å yte regnskapstjenester for små- og mellomstore bedrifter.

Ved å overlate regnskapet til oss, kan du også konsentrere deg om din kjernevirksomhet – handel, produksjon eller kvalitativ tjenesteyting.

Vi mener at alle har sin jobb og at effektiv arbeidsdelegering til fagfolk er nøkkelen til en fremgangsrik virksomhet.

“Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vår oppgave er å konsultere, anbefale, advare, informere og opprettholde din bedrifts bokføring i skjønneste orden”.

Alexey Don, regnskapsfører

Vårt team

Alexey Don

Daglig leder 

Autorisert regnskapsfører

Tel.:(+47) 467 82 369
E-post: alexey.don@norus-regnskap.no

Regnskapsfører Alexey Don er kvalifisert jurist og økonom med profesjonell erfaring fra Russland og Norge. Hans juridiske og økonomiske kunnskap og erfaring i arbeid med store internasjonale kunder er et vesentlig bidrag til bedriftens regnskapstjenester som dermed garanterer enda bredere kompetansefelt og tilbyr kundene tjenester av enda høyere kvalitet enn det som tilbys av selskaper som kun har kompetanse innen regnskapsføring.


Anna Halvorsen

Styrets leder

Autorisert regnskapsfører

E-post: post@norus-regnskap.no

Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører. Har siviløkonom utdannelse fra Tartu Universitetet i Estland og tilleggsutdannelse fra Høgskolen i Østfold. Har over 10 års erfaring med regnskap og skatt i Norge. Holder kurs i skatt og regnskaps som er spesial tilpasset små og mellomstore bedrifter. Er aktiv medlem av BPW Follonettverket (nettverk for kvinnelige gründere og ledere) og sitter i styret der.


Loredana Beldean

Sekretær, lønnsansvarlig

Tel.: (+47) 939 22 200
E-post: office@norus-regnskap.no

Loredana er utdannet økonom med spesialisering «finans og bank» . Hun har mastergrad i regnskap og revisjon fra Romania og god erfaring og kompetanse innen bank. Loredana er strukturert, målbevisst og en god støtte for de andre.


Marija Morfjord

Regnskapsfører

Tel.: (+47) 400 46 574
E-post: marija.morfjord@norus-regnskap.no

Marija er utdannet innen regnskap og i tillegg studerer økonomi og administrasjon på BI Handelshøgskole i Oslo. Gjennom sin utdannelse samt privat og yrkesmessig erfaring, utviklet hun en brennende interesse for en jobb som gjelder økonomi, regnskap og administrasjon. Har erfaring fra ulike avdelinger og sterk faglig kompetanse.


Svetlana Perepecina

Regnskapsfører

Tel.: (+47) 486 64 756
E-post: Svetlana.perepecina@norus-regnskap.no

Svetlana er utdannet Økonom fra Litauen. Hun har Bachelorgrad både i Økonomi og Business Administrasjon og Ledelse med spesialitet i Finans. Svetlana er faglig sterk og har erfaring i regnskap både fra Litauen og Norge.

 


Julia Petina

Regnskapsfører

 

Julia er utdannet Regnskapsfører i Norge. Hun er strukturert, effektiv og ansvarsfull person. Har interesse for regnskap i alle sine former. Har jobbet med ulike bedrifter og har erfaring fra regnskapskontor med bred kunnskap innen faget.


Agne Lavickiene

Regnskapsmedarbeider

E-post: lavickiene.agne@norus-regnskap.no

Agne, er ansvarlig, kommunikativ og imøtekommende person med erfaring, som regnskapsmedarbeider til Norske bedrifter fra forskjellige bransjer, fra 2014. Flink til å ha kontroll, oversikt og skape gode kunderelasjoner.

 


Skaiste Mikalauskiene

Regnskapsmedarbeider

E-post: skaiste.mikalauskiene@norus-regnskap.no

Skaiste er en utadvendt og positiv person som har erfaring innenfor regnskap som fakturabehandling og bilagsføring. Hun er veldig glad i tall og økonomi, har god erfaring innenfor kontor og administrasjon med kommunikasjon, saks og kundebehandling. Sosial, utadvendt, effektiv person som liker å jobbe i team og selvstendig.

 


Samarbeidspartner

 SkatteEksperten ASNorus Regnskapsbyrå AS samarbeider med SkatteEksperten AS når det gjelder skatterådgivning for næringsdrivende i Norge.